Ook dit jaar is er weer een zonnebrillen sale!

Je komt het zomerse weer natuurlijk niet door zonder een goede zonnebril. Een goede zonnebril kopen is dan ook echt een van de beste stappen die je maar kunt zetten. Nu kan je meestal wel ergens een zonnebrillen sale vinden, echter welk soort montuur moet je dan kiezen? Voor ieder soort hoofd is er wel weer een anders soort bril te vinden. Om je een beetje op weg te helpen laten we hier enkele zonnebrillen zien die jij kunt kopen in de zonnebrillen sale!

De pilotenbril

De pilotenbril is misschien wel de meest populaire soort bril ooit. Dit montuur vind je voornamelijk terug bij de brillen van Ray Ban, al zijn er ook zat merken te vinden die deze als het ware na hebben gemaakt. Deze brillen staan bekend om de ronde glazen, die licht naar binnen lopen. In het midden van de neus vind je het bekende neusbruggetje. Deze brillen zijn ideaal voor de mannen en vrouwen die toch als het ware er een beetje stoer bij willen lopen. Niet zo raar dat je deze brillen soort ziet in films als Top Gun.

De vierkante monturen

Er zijn ook brillen te vinden die eerder vierkante glazen hebben. Deze brillen zijn ideaal voor de mensen die een vrij rond hoofd hebben, door de hoeken van de bril kan je er namelijk voor zorgen dat jouw hoofd langer lijkt. Er zijn een hoop soorten merken te vinden tijdens een zonnebrillen sale die deze monturen maken. Enkele merken die we vaak weer voorbij zien komen zijn Michael Kors en Gucci. Al heeft Armani dit jaar ook ontzettend veel brillen naar buiten gebracht met vierkante glazen, zeker handig om eens te kijken.

Een opvallende bril

Voor de mensen die het leuk vinden om echt groots uit te pakken met de zonnebrillen is het ook nog altijd een optie om te gaan voor de merken met de meest opvallende soort monturen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Dita, dit merk maakt brillen met echt 24k goud. Deze zijn natuurlijk wel erg duur, echter kan je er zeker van zijn dat mensen het zeker zal opvallen. Andere merken die zeker niet mogen ontbreken in deze categorie zijn Prada en Chanel. Heb jij ook al een mooie zonnebril gehaald voor de zomer of moet jij nog even gaan zoeken tussen alle brillen in een zonnebrillen sale?

Geef een reactie