Met deze cadeaus zit je altijd goed!

Kerst kan soms best stressvol zijn. Zeker als jij de organiserende partij bent. Je huis ondergaat een flinke make-over, want het moet natuurlijk wel de goede kerststemming hebben. Daarnaast maak je je druk over het eten, en je outfit. En alsof dat niet genoeg is, heb je ook altijd nog die cadeaus!

Soms maken we het ook wel erg moeilijk voor onszelf. We zoeken per se een speciaal en persoonlijk cadeau, terwijl sommige cadeaus eigenlijk altijd goed zijn voor iedereen. Daarom in deze blog, een lijstje voorbeelden van cadeaus waar je eigenlijk niet fout mee kan zitten: lekker makkelijk, en altijd leuk!

Ondergoed en sokken

De grote cliché: ondergoed en sokken! Ook al lijkt dit misschien een afgezaagd cadeau, het is een cliché met een reden. Een goed paar sokken of mooie boxers verwacht je ook wel een beetje met kerst te krijgen. Als je voor jezelf sokken of boxers koopt, zullen dit vaak multipacks in de uitverkoop zijn. Je zal niet zo snel Happy Socks of bjorn borg boxers voor jezelf kopen. Maar wedden dat die ene speciale boxer die jij het allerlekkerst vind zitten, of er gewoon het leukste uitziet, er eentje is die je hebt gekregen? Ga daarom lekker voor het cliche en geef iemand een cadeau waar hij dagelijks van kan genieten!

Drank

 Wat kan je nou nooit genoeg in huis hebben? Juist, een lekker biertje, of een goede fles wijn. Een goede fles drank is altijd fijn om te krijgen. Veel speciale likeuren die ik in huis heb, zijn van origine verjaardag of kerst cadeaus. Evenals port of whiskey is dat nou eenmaal een drank die je niet zo snel voor jezelf koopt. Wat voor drank is natuurlijk afhankelijk van de persoon. Is hij of zij een speciaalbierliefhebber? Haal dan een speciaalbierpakket in huis van zijn favoriete brouwer, eventueel met hippe merchandize! Of ga voor een speciaalbier abbonement en laat maandelijks biertjes thuis bezorgen. Meer een wijnliefhebber? Laat je dan adviseren bij een goede sommelier, en ga voor een wijntje met een verhaal.

Bloemen

Ook bloemen mogen niet ontbreken in dit lijstje. Wederom zoiets dat je niet snel voor jezelf koopt, maar altijd leuk is om in huis te hebben. Net zoals de natuur buiten helpen bloemen in huis ons ontspannen. Bloemen zorgen voor een positieve energie in huis door een behaaglijk gevoel. Je kan ook kiezen voor langduriger groen, en een bijzondere plant cadeau geven. Zoek er dan altijd een leuke pot bij uit!

Tenslotte een laatste gouden tip. Bij cadeaus geldt: de presentatie doet wonderen. Zorg daarom altijd dat je cadeau een feestje is om naar te kijken, en uit te pakken!

Geef een reactie